Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Boldog és játékos Karácsonyt!

2011.12.24. 08:15 felhasznalo

Eljött a nagy nap, amire a gyerekek egész évben repesve várnak, és szülőként élvezet is megélni. Reméljük, mindenkinél volt idő a nagy rohanás és ajándékbeszerzés közben - amihez talán tudtunk egy kis segítséget is nyújtani - belemerülni a hangulatba, az utóbbi napokban lelassítani.

Szeretnénk ezúton is mindannyiótoknak békés, boldog, meghitt Karácsonyt kívánni, teljen úgy, ahogy elképzeltétek!

És hogy miért legyen játékos is a Karácsony? Mert van számotokra két nyereményjátékunk!

  • Fotózzatok Karácsonykor! Készítsetek komoly-komolytalan (inkább az utóbbi) képeket a gyerekekről-famíliáról, és küldjétek el nekünk 2012. január 5-én éjfélig! A legjobb kép beküldője egy családi fotózást nyer a Mosolyműhelytől!
  •  
  • Írjátok meg nekünk a legviccesebb, legrémesebb karácsonyi élményeteket - nem muszáj a gyerekes korszakból származnia! Küldjétek el 1-2 oldalas Word dokumentumként szintén 2012. január 5-én éjfélig! Itt több nyertesünk is lesz, szóval érdemes klaviatúrát ragadni!

Végül szóljon Nektek egy hamisítatlan karácsonyi nóta:

BOLDOG KARÁCSONYT!

2 komment

Címkék: ünnep pályázat nyeremény üzenet hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr643491913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Polczi 2012.01.03. 11:56:39

Egy beküldési e-mail címet kaphatok? Nem akar működni a gépemen a link :(
süti beállítások módosítása