Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tappancsot a falra!

2012.01.04. 14:30 zaphodbb

Bár ma már felhasznalo kollegina matricázott a falra, mégis muszáj ezt megmutatnom, mert szerintem akár sk is elkészíthető. Igaz, ritkán mászkál a gyermek a falon, hacsak nem pókember ivadékáról van szó, de azért lehetne ezeket a matricákat akár az igazi gyermekünk igazi láb- és kézlenyomatával elkészíteni, festékkel és sok maszatolással.

Forrás: The Binary Box

2 komment

Címkék: gyerek kreativ fal gyerekszoba sk dekor falmatrica

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr753518729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schusy 2012.01.04. 20:19:18

Mi megcsináltuk, csak sajnálatosan azt hittem, hogy a tempera jó lesz hozzá.....nos nem volt jó, mert a gyerekek hamar rájöttek hogy egy kis nyállal, izzadtsággal, vízzel jól szét lehet maszatolni, így heteken belül leamortizálták az amúgy ötletes és szuper dekorációt. Egy évig néztem, utána újrafestettünk, de a tempera még azon a festése is átütött.....szóval lehet, a gyerekek is nagyon élvezik, de nagyon oda kell figyelni, nehogy elrontsák mert akkor hamar nem fog nekik sem tetszeni, és a megfelelő festéket kell kiválasztani :)

Orsóborsó 2012.01.04. 21:37:39

Tök jó ötlet! Lehet a kölök kéz és lábnyomát évente felvinni, és nézni ahogy nő. :D
süti beállítások módosítása