Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Maradt kartondobozod?

2012.01.06. 14:44 zaphodbb

Karácsony után nálatok is felgyűltek a dobozok? Mi két napig térdig jártunk a gyerekek játékainak kartondobozaiban, amíg meg nem untam és végre kilapítva iktattam őket a szemetesbe. Ha ti ezt nem tettétek és még mindig van egy rahedli dobozotok, akkor itt a pompás ötlet, hogy hogyan hasznosítsátok újra.

Legyen belőle robot. Mert miért ne. Lehetne bármi más is, persze. Akár vérnyúl is, de mi most épp robotot találtunk, úgyhogy erre buzdítunk mindenkit, aki érez magában késztetést és elég kézügyességet hozzá, hogy valósítsa meg otthon, tíz percig is túlélheti akár a gyerekek kezei között.

Forrás: For Love and Glory

2 komment

Címkék: design gyerek kreativ dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr923524345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.06. 17:28:36

Egyelőre tesómék költözéséhez gyűjtjük a dobozokat, de majd utána felajánlom nekik a lehetőséget. Vagy majd építek nekik babaházat kartonból, mert a kislányuk nem biztos, hogy pont egy robotra vágyna... :D

jobseekers 2012.01.09. 12:32:50

Én is babaházra gyúrok. :)
süti beállítások módosítása