Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A képzelet játszótere

2012.01.12. 16:19 szuperapu

Nincs az a szuper és modern játszótér, ami igazán interaktív lenne, amit a gyerekek fantáziája formálna. A David Rockwell által irányított rockwellgroup koncepciója az volt, hogy a gyerekeket strukturálatlan szabad játékra ösztönözze. Az óriási, változatos formájú habszivacs blokkok lehetővé teszik a folyamatos átalakítás lehetőségét, és maga a változó környezet is játék.

Bennem hiányérzetet keltett, hogy csak kék színű készségeket láttam, viszont különböző mennyiségű készletek vásárolhatóak praktikus tárolóegységekkel egyetemben. Persze, nem árt a speciálisan kialakított és megfelelően őrzött-védett befogadó közeg sem. Ha mindez a mellékelt illusztrációkhoz hasonlatosan félig vizes területen van, akkor a móka garantál.

 

Forrás: imagination playground

4 komment

Címkék: játék gyerek kreativ játszótér építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr183533951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2012.01.12. 16:27:54

a felső képen mitől marad egyben az építmény?
ha borul, azért nagyot eshet, aki felmászik...

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2012.01.12. 16:42:17

@L.A.: Köszi Andris, már abban a tévedésben kezdtem ringatni magam, hogy a legömbölyített habszivacs biztonságos... :P

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.01.12. 16:43:26

@szuperapu: ez a biztonság kérdés lassan, de biztosan mélyen beléd ivódik.:) egyébként a kérdés jogos...

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2012.01.12. 16:53:26

Töröljük el a gravitációt is mindjárt, nem?? :P

A biztonság kérdés nem kicsit fel van tupírozva, nem csak itt, hanem mindenhol. A gyerek igyekszik nem leesni, és nem beverni a fejét, nem idióta. De ha hülye is egy kicsit urambocsá' akkor is van benne életösztön. Ha az sincs akkor majd megtanulja. Végső esetben ott a természetes szelekció nagyszerű intézménye. :DD

Téma lezárva.
süti beállítások módosítása