Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Az űrkorszak gyermekeinek

2012.01.12. 18:43 felhasznalo

Igazi retró darab ez a bölcső, mintha az Enterprise űrhajó csecsemőosztályáról származna: gömbölyded, futurisztikus, fényes felülettel, egész különleges talpazattal és görgőkkel, hogy kellően mobil legyen a bútor. Egy mexikói designer, Arturo Pani munkája a hetvenes évekből, amelyet most az ADN Galeria-ban vásárolhat meg egy vastag pénztárcájú szerencsés.

Láttunk már hasonló bölcsőt - itt, itt, itt és itt nézhetitek meg őket, ha érdekel -, úgy tűnik, ez az űrbéli forma nagyon megihleti a tervezőket, és bevallom, nekem tetszenek is nagyon. Más kérdés, hogy vajon egy babának is tetszenének-e.

Forrás: Handmade Charlotte

2 komment

Címkék: retro design alvás baba bölcső csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr823540613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leriel 2012.01.19. 12:44:47

Valami ilyenben indíthatták útjára szülei a gyermek Supermant a Krypton bolygóról.
süti beállítások módosítása