Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vakuzd álomba a gyereket!

2012.01.13. 16:24 zaphodbb

Akár írhattam volna azt is, hogy vakuzd ki a gyerek szemét, meg szokott ez történni néha, amikor lelkesen fotózzuk csemetéinket, hogy szegények pár pillanatig semmit sem látnak és csak pislognak bambán a vakutól. Ebben az esetben nem erről van szó, hanem újrahasznosított régi fényképezőkről, éjjelre.

Jason Hull szórakozása az, hogy felkutat régi fotómasinákat és átalakítja őket éjjeli fénnyé. Tessék, a legelvadultabb fotósok gyermekeinek tökéletes megoldás az éjszakai világítás problémára.

Forrás: Flickr.com - Jason Hull

1 komment

Címkék: fotó éjjeli gyerek fény gép lámpa kreativ gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr253542080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.14. 12:10:18

Mosolyogj:)!
Azért nem rossz érzés egy kicsit, hogy folyton van a szobádban egy kamera, ami figyel? Najó, a gyerekeket biztos nem zavarja egy fényképezőgép társasága, engem meg különösen nem, de azért egész jó kis borzongató sztorit ki lehetne hámozni ebből :D
süti beállítások módosítása