Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Negyedik szülinap

2012.01.23. 12:15 felhasznalo

Bizony, tegnap volt négy éve, hogy nekiültem az első posztnak, és már annak is majdnem három éve, hogy zaphodbb csatlakozott, sőt, Cyr is több, mint két éve nyűvi a szavakat, és  már szuperapu is 1,5 éve javítja a szerkesztőségben a nemek arányát. Ahogy hannae is már szinte a kezdetek óta szemezget a legtutibb gyerekkönyvek között időről-időre.

Sok minden történt ennyi idő alatt velünk is és a bloggal kapcsolatban is, a Facebookon rengetegen lájkoltátok a blog oldalát - köszönjük -, és ahogy elnézem, rengetegen olvassátok nap mint nap, amit írunk. Ezt szeretnénk megköszönni!

Ha pedig már ilyen fontos dátumhoz érkeztünk, akkor kicsit összegezzünk: a blog indulása óta több, mint 2 700 000 oldalletöltésünk volt, amitől koppan az állam.  És mivel ilyen még nem volt, és most kíváncsi lettem, egy kicsit kutakodtam, hogy mely posztok lettek a legnépszerűbbek az elmúlt egy évben.

1. Annyira ronda...

2. Mire jó a kóla?

3. Csernobili gyerekszobák

4. Kreatív ágyazás

5. Barbie mellét a nyakamba

6. Egyszerű, mint a faék 

7. Egyszerűen dömper

8. Ötletparádé - Íróasztalt, de hová?

9. Angry Birds házilag

10. Etsy.com - Cicisapka szoptatáshoz

És persze vannak terveink, ahogy a véleményetekre is kíváncsiak vagyunk továbbra is. Nektek melyik posztok tetszettek a legjobban? És miről olvasnátok szívesen?

Maradjatok velünk, jövőre Veletek ugyanitt!

2 komment

Címkék: ünnep üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr443518719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.01.27. 22:43:55

@Hajnalom: Mi pedig köszönjük, hogy már ilyen régen velünk vagy.:)))
süti beállítások módosítása