Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Arcoskodjunk!

2012.01.27. 09:55 szuperapu

Miller Goodman fa kirakósai egyszerűen zseniálisak. Egyszerűek, szépek, és megmozgatják a kreativitásra fogható agysejtek mindegyikét. Játékos formavilágáról már ezen a blogon is született bejegyzés, de legújabb fakockái okán muszáj újra idecitálnunk.

A méltán népszerű 25 kocából álló alapkészletből leginkább arcokat lehet kirakni, de persze nem kötelező érvénnyel. Viszont a kubista formavilág és a vörös-fekete-fehér színkombináció korban némileg érettebb fogyasztó csoportot céloz meg szerintem. Nem mondom, hogy 12 éves kor alatt nem köti le a gyereket, de azt bizton állíthatom, hogy harmincon túl is vonzó.

Forrás: Miller Goodman

2 komment

Címkék: játék gyerek kreativ építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr903898961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.27. 12:24:35

Ez nagyon király!!! :)

babó 2012.01.31. 20:54:39

valamiért Jankovics Marcell János vitéze ugrott be az arcokat látva.
azt hiszem tényleg inkább felnőtt játék...
süti beállítások módosítása