Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Dr. Moreau szigete

2012.01.31. 18:52 szuperapu

A különböző fajok keresztezésének úgy tűnik nagy divatja van, folytassuk hát a biológiai kísérletezést! A KnockKnock Clump-o-Lump sorozata persze első ránézésre morbid, másodikra meg minimum bizarr, de nagyon jól lehet vele Dr. Moreau-t vagy Dr. Romero-t (Kémkölykök 2.) játszani.

A forrásban megjelölt oldalon mindenféle háttér információval és kiegészítősztorival lehet színesebbé tenni mókát, de anélkül is vicces cipzárral tagolt jószágok szabad permutációja. Persze minél több van annál teljesebb az élmény, de közösségi szinten is lehet űzni a fajok keresztezését. Csak aztán nehogy hajba kapjanak a kis génsebészek a végeredmény tulajdonjogán...

Forrás: KnockKnock Stuff

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek kreativ textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr664022028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása