Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A házam nyitva áll

2012.02.01. 12:46 zaphodbb

Egyszerű, mint a faék, mi más is lehetne, mint finn. Szeretjük a finn designt, letisztult és minimál, hagy teret a gyerek és a szülő fantáziájának. Ebben a nyitott házban - vagy még inkább házvázban - is az a nagyszerű, hogy bármivé válhat, amire csak a gyerkőknek épp a játékhoz szüksége van.

Ha akarják, egyik pillanatról a másikra lehet bolt, kertes ház, tűzoltóállomás, papucs orrán pamutbojt - ja, az mégsem. Pár anyagot ráterítve máris kuckóvá alakítható, ahova bebújhatnak titkosakat játszani vagy csak olvasni, a nagyobbak pedig - akik már ráléptek a kamaszodás rögös útjára - szimplán csak sajnálni magukat. Ugye milyen könnyed, egyszerű és pont emiatt sokrétűen kihasználható?

 

Forrás: Jenni Juurinen

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek kreativ gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr984042466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása