Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Up!

2012.02.01. 08:15 zaphodbb

Az Up! című mese mindenkinek megvan, ugye? A nem annyira kedves, mint annál inkább morcarc bácsi, nagy fájdalommal, aki a mese végére felenged és kiderül, hogy a kérges külső alatt érző szív és kedvesség lakik. Persze, hogy mindenki ismeri és mindenki megkönnyezte a végét.

Pompás - és ahogy nézem egyszerűen kivitelezhető - ötlet az Up! főszereplőjének öltöztetni a gyereket farsangkor. Néhány lufi és egy műanyag csövekből összerakott járókeret kell, no meg az elengedhetetlen vastag, fekete szemüvegkeret, a csokornyakkendővel és kardigánnal kiegészítve. Eddig ez az egyik leghelyesebb jelmez, amivel találkoztam.

Forrás: Auburn Soul Photography

Szólj hozzá!

Címkék: farsang gyerek kreativ jelmez sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr234042073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása