Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Sokszínű szürkeség

2012.02.06. 08:16 zaphodbb

Ki mondta, hogy egy gyerekszoba csak színes és csili-vili lehet? Valamiért, ha gyerekszoba színekben gondolkodunk, rögtön élénk színekkel álmodunk, pedig ahogy ez alant is látható, egy szürkére festett gyerekszoba is lehet sokszínű. 

A szürke falak még segítenek is nekünk abban, hogy szabadjára engedjük a fantáziánkat a kiegészítők terén és bátran, bármilyen színt használva, tegyük gyerekszobává a teret. Itt egy visszafogott, letisztult szobát kreáltak, amiben a játékosságot a különleges drapéria, a mobil és a tükör körül lévő kis textilképek adják, amiknek a mintája harmonizál az ablakban pihenő párnákéival.

Kedvenc darabom ebben a szobában - a mobilforgón kívül, ami a kis felhőkkel és színes esőcseppekkel szerintem egyszerűségében zseniális - a hintaszék, ami teljesen úgy néz ki, mintha a nagymama megmentett hintaszéke lenne, feldobva az ülőrész áthúzásával. Azt még magamnak, az olvasósarokba is lefogadnám.

Forrás: The b-line

1 komment

Címkék: gyerek kreativ gyerekszoba dekor csecsebecse stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr752412749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judit Lingon · http://www.panno.se/ 2012.02.06. 08:29:20

Pár IKEA-cuccot felismerek. :-)
süti beállítások módosítása