Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Valentin-napi különkiadás

2012.02.14. 08:08 zaphodbb

Valentin-napi különkiadásunkat olvashatjátok, amiben melyik más párról is eshetne szó, mint az ötven éve - majdnem - töretlen boldogságban és mosolyban fürdőző Barbie-ról és Kenről. Nézzük meg micsoda remek példát állítanak elénk, a legelejétől kezdve, ahogy egymásra találtak.

Ötven éve, a már akkor is bombanő Barbie, de a még nem annyira jócsávó Ken már együtt volt, szürcsölték a strandon a koktélokat, bár fehéren rikító bőrüket elnézve napon sokat nem lehettek, a fürdőruhák dacára, és ahogy Kent megvizsgáljuk, edzőtermet sem látott soha.

De látjátok, mégis kellett így Barbie-nak, hasizom nélkül, ropi lábakkal és béna frizurával. Egy bimbózó szerelem szárba szökkenésének lehetünk tanúi az ötven éve készült képen.

Ötven év alatt kellően kikupálódtak, divatossá váltak, hajat növesztetettek és még a fürdőruhájukat is lecserélték, hogy a trendi álompár képét fenntartsák nekünk. Ahogy az alábbi képen is dokumentálva van, hogy máshogy is kérhette volna meg Ken Barbie kezét, mint fürdőruhában, tangapapucsban - ezúttal már kockás hasal és belőtt séróval -, a strandon, ha már ez volt találkozásuk és szerelmük kezdetének is helyszíne. Az "igen" garantált volt, eljegyzésük pecsétje örökre ott marad Ken jobb orcáján.

Ám az élet nem habostorta, még az ilyen gyönyörű, egymáshoz illő és példaértékű kapcsolatokban is lehetnek viharok és összeveszések. Ki tudja mit tett Barbie, hogy Ken ilyen publikusan és elkeseredett fejjel dobta őt eljegyzésük után nem sokkal. Rajtakapta valaki mással? Netán meglátta reggel smink és hajlakk nélkül, kinyúlt pólóban? Sosem tudjuk meg az okát, mindenesetre tény, hogy óriásplakáton, mindenki szeme láttára küldte el Barbie-t melegebb éghajlatra.

Természetesen, mikor megérezte, hogy örökre elveszítheti Barbie-t, mert a lányzó ugyanúgy strandolt nélküle boldogan, fürdőruháit cserélgetve, meggondolta magát és úgy érezte, újra egy ház falán kell tudatnia ezt a tény szíve hölgyével, aki az örök szerelem és a minden számára. Megható. Könnyezünk.

Barbie ettől a gesztustól leesett azonnal tűsarkairól és remegő pálcika térdeivel visszafogadta Kent a kebelére. Melyik nőnek ne rogyna meg a lába egy ilyen szerelmi vallomástól és őszinte mosolytól? Így hát megértjük Barbie-t, amiért bármilyen csúnyán is szakított vele Ken, ő mégis megbocsátott és a szívébe zárta újra, mindezt tavaly Valentin-napra időzítve. Ez a dolgok rendje.

Hogy ne hibázzanak véletlenül sem újra, úgy döntöttek hirtelen összeházasodnak, hogy megerősítsék szerelmüket és kiéljék egymáson birtoklás iránti vágyukat. Az élet értelme Barbie és Ken számára csak és csupán ennyi: együtt tovább az - lenini - úton, kéz a kézben, szőkén - bár ken némi  hajszínzavarban szenved időről-időre - és boldogan. Nemsokára meg is érkezett a kis Kelly is, mert így teljes a kép: anya, apa, gyerek, valahol van egy kutya is, mert az is kell.

Egyszerűek, mint a faék, épp ezért irigyeik is akadnak bőven. Így Valentin-nap táján valószínűleg sokan a realista babák közül - akiknek nem jutott ilyen test és ilyen felhőtlen párkapcsolat, csupa mosollyal, és akik tudják, hogy az élet nem csak játék és mese - addig ütnék Barbie-ékat, amíg mozognak. De mi nem, mi meghajlunk előttük és köszöntjük őket ezen a csodás napon, hiszen ők a Valentin-napi álompár, akik megtestesítik ezt az ünnepet.

2 komment

Címkék: ünnep barbie üzenet abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr224099353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.14. 21:30:28

Köszönjük, könnyekig megható... :)

Masni__ 2012.02.16. 21:05:25

Hú, Zaphodbb, Nálad jól befészkelte magát az ihlet :-)
süti beállítások módosítása