Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szánkózz a szobában!

2012.02.16. 09:22 zaphodbb

Nem tudom a lengyeleknél mi a hóhelyzet és milyen indíttatásból találták ki a szobai szánkót. Ha már kitalálták, mi írunk róla. Mert tulajdonképpen mekkora ötlet, ha vannak otthon a nappaliban lankák és dombok, hogy nem kell kimenni a hóba, fagyba, hidegbe, hanem a jó meleg lakásban szánkózhatunk.

Van értelme, ha nem az otthoni szánkózás felől közelítem meg, olyankor, amikor tél van ugyan, de csak nem akar esni az a fránya hó, a gyermek meg szánkózásért kiált. Ilyen esetben el tudom képzelni, hogy egy "Háhá, nem húzol be a csőbe, nem lesz földön fetrengős hiszti ebből, fel vagyok készülve!" csatakiáltással előkapjuk a görgős szánkót és már mehetünk is hó nélkül csúszkálni, még inkább görögni.

Forrás: Hanczar

Szólj hozzá!

Címkék: design sport gyerek jármű szánkó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr74117812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása