Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csápos polc

2012.02.22. 08:52 felhasznalo

Volt nekem boldogult kamaszkoromban egy kedvenc játékom, a Day of the Tentacle, hát, naná, hogy rögvest erre kellett asszociálnom, amint megláttam a polcot meg a nevét. José Hurtado moduláris polcrendszere ugyanis a Tentacle nevet kapta, nem véletlenül. Az alapként szolgáló téglatest-polcra ugyanis a kiegészítő csápok úgy rakhatók fel, ahogy csak kényünk-kedvünk tartja. Akár vízszintesen, akár függőlegesen használva ki a rendelkezésünkre álló teret.

További előnye, hogy jól is néz ki, no meg az, hogy bármikor szétszedhető, és az esetleg menet közben megváltozott igények szerint újra összeszerelhető. Ha mondjuk a gyerek elérne abba a korba, mikor már mindent leszed, amit elér. Vagy később, amikor már elvárható - ha-ha-ha - tőle, hogy esténként elpakolja maga után a játékait, könyveit. Bevállalnám, annyi biztos.

Forrás: José Hurtado

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek polc praktikus rend kreativ könyvespolc csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr144163317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása