Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Textilállatok a falon

2012.02.24. 14:15 felhasznalo

Szeretitek az állatos faldekorokat a gyerekszobában? Én igen, főleg, ha kicsit stilizáltan, esetleg retró mintákkal jelennek meg. Persze, lehet venni ilyen falmatricákat - kemény pénzekért -, de egyszerűbb, ha inkább otthon készítjük el. Textilből.

És nem is nehéz: kell hozzá sablonnak való papír, olló, ceruza, könnyű pamutanyag, keményítő, dekupázs ecset és még pár apróság, mint valami törülköző, hogy megvédjük a padlót. A következő lépés a sablon elkészítése, majd az anyag kivágása ennek alapján. Aztán jöhet a keményítő meg az ecset, előbbivel alaposan el kell áztatni az anyagot, utóbbival pedig szépen fel lehet simítani a falra.

Az így készült faldekor később el is távolítható, anélkül, hogy a fal sérülne - lehúzható simán, de ha vízzel átitatjuk, szinte magától leesik. Sőt, át is helyezhetők, ha az eltávolítás után az anyagot kiöblítjük, amennyire lehet, eltávolítjuk belőle a nedvességet, majd újra a fenti módon kezeljük.

Zseniális ötlet, fillérekből! Sőt, igazi reciklálási projekt is lehet belőle, ha maradék anyagokat használunk fel hozzá.

Forrás: Delia Creates

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek kreativ fal idea gyerekszoba sk dekor csecsebecse falmatrica

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr604177068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása