Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szűrőfejek

2012.02.27. 17:26 zaphodbb

A művészettel nem vitázhatunk, már sokszor írtam, most is leírom: tulajdonképpen bármi és minden belefér. Beck Wheeler ausztrál művész fejébe például az ette be magát, hogy fából készítsen játékokat, amiket használt konyhai szűrőkkel kiegészít.

Hívhatjuk szobroknak őket, de akár meg is ihlethetnek minket, ha esetleg az otthon fellelhető felesleges konyhai eszközeinket fel szeretnénk használni és újrahasznosítani. Szedjük le a régi babák kezét és mondjuk helyettesítsük elhasznált fakanalakkal. Utána pedig mindezt adjuk el úgy a gyereknek, hogy ezt az ő művészi énje fejlesztésének érdekében tettük.

Forrás: Beck Wheeler

1 komment

Címkék: művészet kreativ recycle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr194211636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.28. 10:21:45

Végül is a fakanálkezű baba része lehet a korai integrált nevelésnek is... Bár a szűrőfejű zsiráfokat nem tudom hova tenni.
süti beállítások módosítása