Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ragtapasz és gyógypuszi

2012.02.28. 14:18 szuperapu

A hőmérséklet emelkedtével, nő a szabad testfelület is, ami fokozott horzsolásveszélynek van kitéve. Szóval nem árt készenlétbe helyezni a sebkezelő kézicsomagot, és benne a ragtapaszokat. Hála az internet bőségszarujának és a fogyasztói társadalom kiszolgálására felesküdött designereknek a barna készségek már a múlt homályába vesznek, és számtalan színes csoda közül válogathatnak a kisgyerekes felhasználók.

Az alant bemutatott csomag is színes, de kicsit túlmutat a témában elkövetett mesefigurás rokonain. Szerintem vicces és emlékezteti a szülőt, hogy egy gyógypuszi vagy egy panda-ölelés regeneráló hatása megsokszorozza a ragtapasz hatásait. És most így virtuálisan ott is marad, hogy tovább fejtse ki hatását!

Forrás: Holy Cool

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek egészség csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr764213563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása