Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Rendszer a lelke

2012.03.01. 08:12 szuperapu

Említettem már itt a blogon is, de láthatja mindenki, akinek erre fogékony a szeme, hogy a Pantone színrendszer a design minden területére belopódzott. Trendi. Meg vicces. Meg sokoldalú. A jelenséget nem igazán értem, de jelen esetben hagyom magam sodródni a divatnak nevezett árral, mert nekem is mindennapi társam a nevezett színskála már több, mint tíz éve.

A kiskorúak eddig csak szőrmentén voltak érintve, de most, kedves internetező gyerekek, ránk virradt az a nagyszerű nap, amikoris bemutathatom az első Pantone gyermekkönyvet! Ami amellett, hogy szép, pedagógiailag is hasznos, hiszen ebből minden arra fogékony kölök megtanulhatja a színeket. Úgy, ahogy azt kell. Nem csak félvállról, és felületesen, ahogy az eddig ment. Mert rend a lelke mindennek...

Forrás: Abrams

4 komment

Címkék: design könyv gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr664224946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2012.03.02. 09:08:13

@terasz9: Az Amazon-on megtalálod, mint szinte minden angol nyelvű könyvet.

létezőnick 2012.03.02. 14:51:40

miután a gyerek hónapok óta egy pantone-skálával játszik hol legyezőset, hol pávásat, sátrast stb, így nagyon hasznos lene egy ilyen könyv, mert egyből összehasonlíthatná a színeket :-)
süti beállítások módosítása