Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Sokoldalú takaró

2012.03.09. 14:24 szuperapu

Annak az okát, hogy miért jelennek meg az élet egyre több területén a többfunkciós készségek, nem látom át teljesen, de valószínűleg összefüggésben lehet az egyre nagyobb sebességgel rohanó életünkkel. Személy szerint én a specializáció - konzervatívnak mondható - híve vagyok, de a gyerekholmik terén rendszerint kivételt teszek.

És erre többször is alkalmam van, hiszen a tervezőket inspirálja a gyermeki lélek problémamegoldásában rejlő potenciál, mintegy kifigyelik a gyerekeket, és feladják nekik a magas labdát. Arról a funkcionális szemléletről meg nem is beszélve, hogy - főleg gazdasági válság idején - inkább vesz a szülő olyan cuccot a kölkének, amit sokrétűen és sokáig lehet használni.

Ennyit a filozofálgatásról, most nézzük magát a Clarechen 'Welcome to the world' elnevezésű termékcsaládját. Ami pólya, takaró, játszószőnyeg és szerepjáték kiegészítő. Vicces, színes, puha, és jól néz ki. Akinek pedig a beugrott a képeket nézve a kis Mukk, az velem örülhet...

Forrás: Clarechen

Szólj hozzá!

Címkék: játék kiegészítő gyerek alvás praktikus szőnyeg textil gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr954299724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása