Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Van egy felesleges kisbőröndötök?

2012.03.12. 08:22 felhasznalo

Nehogy kidobjátok! Persze, egy padláson porosodó, a 80-as évek hullámára emlékeztető aktatáska is megteszi - kincset érő darab lehet belőle. Persze, csak akkor, ha hajlandóak vagytok egy kis melóra vele. Tökéletes babaház lehet ugyanis bármelyik bőröndből, kicsit nagyobb mélységű, merev falu táskából.

A csodához nem is kell más, mint néhány kartonlap a megfelelő méretre vágva, feldíszítve különféle textilből készült, változatos szobabelsőkkel. Hogy cserélhetők legyenek a helyszínek. Ha van akkora a bőrönd, még tárolóként is funkcionálhat a babák és ruháik számára. Zseniális ötlet, és ismét munkába állíthatunk vele egy egyébként kidobásra szánt tárgyat.

Forrás: Hart & Sew

1 komment

Címkék: játék táska gyerek szülő baba kreativ idea öko recycle sk babaház

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr464300713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

létezőnick 2012.03.12. 09:30:27

az ötlet zseniális, a felsőrésze is tetszik, azalja kicsit puritán lett, abba belefért volna némi fantázia (bútorok, ötletek)Így tulajdonképpen elgy félbehajtott kartonpapírból is megvalósítható, nem használták ki a bőrönd térbeliségét. A babát meg ugye alap, hogy úgy sem abban fogja tartani a gyermek..
süti beállítások módosítása