Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Felfűzött Miffy

2012.04.03. 09:30 felhasznalo

Közeledik-közeledik-közeledik a Húsvét, kétség nem férhet hozzá, mindjárt jön a Nyuszi és hozza a tojásokat meg az apróbb-nagyobb ajándékokat. Addig meg Anya gyorsan kinyalhatja tavaszi nagytakarítás címén a lakást, hogy csillogjon-villogjon a tavaszi napfényben, és mialatt ő csiszatol, addig a kölkök készíthetnek némi húsvéti dekorációt.

Például egy girlandot, de ha a tavalyi tojásos már túl egyszerűnek tűnik, akkor íme egy bonyolultabb fajta. Persze, nem vészesen. A Miffy nyuszi ihlette girland igazán remekül mutat majd a lakásban, és ha vége a Húsvétnak, kis átalakítással a gyerekszobai dekorációt is gazdagíthatja - például keretbe téve.

A forrásban megadott linken letölthető sablont is találtok hozzá.

Forrás: MiniEco

2 komment

Címkék: gyerek húsvét ünnep kreativ idea sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr294360525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sweeter-Home 2012.05.21. 14:17:36

Szeretnélek megajándékozni egy Liebster Blog Díjjal, hogy a Te napod is édesebb legyen! :)

Liebster Blog Szabályzat:

1.) Válassz 5 blogot, amelynek kevesebb, mint 2oo követője van és add át a díjat.

2.) Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad.

3.) Jelentesd meg a blogodon azon személyek listáját, akiknek a díjat továbbadod, és hagyj üzenetet a blogjaikon, hogy tudjanak róla, megkapták a díjat.

4.) Ossz meg 5 dolgot magadról, amit az olvasóid még nem tudnak rólad.

Édesebb napot!

Sweeter-Home ( www.sweeter-home.com)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.05.21. 14:44:52

@Sweeter-Home: Köszönjük a megtiszteltetést és gratula a blogodhoz! Csak egy kérdés: az 1. pontban milyen követőkről van szó?
süti beállítások módosítása