Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Praktikus gumicsizma

2012.04.04. 14:08 szuperapu

Bár jelenleg az időjárás nem tanúsít ráutaló magatartást, a jelenlegi évszak egyik sajátossága a jelentős csapadék. Ami a talajszinten sarat eredményez, az meg az öltözködésben legtöbbször gumicsizmát. Tudom, bőségesen el vagyunk látva e tárgykörben vicces és színes készségekkel, ergo nem nagyon lehet újat mondani, de most egy olyan darab került elibém, amit muszáj megosztanom.

A Bogs lábbelijei ugyanis két fronton is komoly előrelépést jelentenek, ami a funkcionális designt illeti. A szárrész ugyanis kapaszkodóval ellátott és puha. Az előbbi a felhúzást hivatott segíteni, míg a második tulajdonság a lábszár irritációját igyekszik kiküszöbölni.

A színes minta is kicsit túllép az elvárható minimumon, de most tényleg nem ez a lényeg...

 

Forrás: Bogs Footwear

4 komment

Címkék: kiegészítő gyerek praktikus kreativ cipő gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr174360707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.04. 22:59:49

És a puha rész is ugyanolyan vízálló? Mert ha nem, akkor akármilyen ergonomikus, olyan nagyon sokat nem ér... (Bár a sártól még csak véd.)

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2012.04.04. 23:22:21

@groni: Amolyan polyfoam jellegű a cucc, tehát vízálló.

létezőnick 2012.04.04. 23:45:13

Baromi jól néz ki! Imádom azokat a gyerekcipőket, aminek van "füle", mert a magasszárú bármit képtelenség könnyedén ráadni a gyerekre.

Amúgy a felső része ú.n neoprene anyag, mint a szörf és búvárruháknak, tehát tökéletesen vízálló.
ű
Felnőőtben mikor hozzák ki? Simán bevállalnám.
süti beállítások módosítása