Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Minden irányban

2012.04.11. 09:06 felhasznalo

Minden egy-kétéves kétségtelenül odavan a sebességért, a száguldásért, lehetőleg olyan tempóban és olyan módon, hogy drága jó szüleit kitörje a frász. Mert sem istent, sem embert nem ismernek, csak nyomják, mint süket az ajtócsengőt. Akár órákon át, akár napokon át, mintha az aprócska fokhagyma fenekükhöz nőtt volna a jármű.

No, ha ráismertetek a gyerekre a fentiek alapján - tegye már fel a kezét, aki nem -, akkor tessék pár pillantást vetni az alábbi futurisztikus járműre, mert a gyerek fix, hogy odalenne érte. Aprócska, de abszolút kényelmes, egyéves kortól úgy két és féléves korig használható, akár odabenn a szobában - nem, nem karcolja le a tapétát -, akár a téren. És van egy olyan tulajdonsága, ami egyik futóbiciklinek sincs: elképesztően fordulékony, bármilyen irányba lehet vele közlekedni, akár a legkisebb helyen is képes vele a gyerek 180 fokos fordulatot venni.

Ami még pluszban jó benne, hogy kétféle üzemmódban használható. Ha stabilra kapcsoljuk, a gyerek tutira nem borul vele akkorát, mint egy talicska aprómajom, ha meg nem, akkor viszont remek előtanulmányt jelent az egyensúlyozásban, a motorikus készségek fejlesztésében. És akkor még azt nem is dicsértem, hogy mennyire szép ez az organikusan gömbölyded formavilág.

Forrás: Spherovelo

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek úton jármű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr404382468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása