Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Melegedő dínó

2012.04.16. 08:34 zaphodbb

Bár épp tavasz van, azért még bőven kabátozunk és konkrétan befagy a fenekünk néha, úgyhogy hiába tör előre az április gőzerővel, mégis itt a helye a radiátornak is.

Jelen esetben ez a radiátor egy kicsit sem ijesztő, ám annál élethűbb dínó csontváz. Természetesen fiúk és kiskamaszok szobájába tudom elképzelni. Több szempontból is azonnal kellene, ha fiam lenne: egyrészt dekorációs elem mivolta miatt, mert melyik fiú ne akarna egy dínóval együtt lakni. Másrészt mert szerintem az, hogy rá lehet mindenféle nedves cuccot dobálni, rendkívül előnyös, főleg, ha gyermekünk a gatyaféken szánkózós féle. 

Forrás: Art. Lebedev Studio

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek kreativ fiú gyerekszoba fűtés dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr544443947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása