Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Beetlejuice bútorai

2012.04.18. 14:02 szuperapu

Régen írtam élet- és balesetveszélyes(nek kinéző) bútorokról, de most aztán tobzódhatnak az aggodalmaskodók a kommentekben, mert a Dust Furniture kollekciója tele van sarkokkal és élekkel, és ráadásul még instabilnak is néz ki minden egyes darabja. Viszont olyan, mintha egy Tim Burton meséből ugrottak volna elő. Élnek, hullámoznak, vidámak. Persze  csak a megfelelő enteriőrben, és nagy tömegben előfordulva mutat jól, de szerintem megéri.

df02.jpg

df07.jpg

 

df01.jpg

df06.jpg

df04.jpg

df03.jpg

df05.jpg

Forrás: Dust Furniture

3 komment

Címkék: design kiegészítő polc kollekció kamasz könyvespolc gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr654458717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.18. 18:17:01

Az utolsó, olívazöld szekrény nagyon tetszik. Bár gyerekkel nem vállalnám be. Nem azért, mert sarkai vannak, hanem mert nagyon felmászásra csábító a lépcsős szerkezet...

Frick László Emlékzenekar 2012.04.19. 06:00:35

@groni: És a svéd móccerokkal nevelt ötévesen is még pelenkás, aki 6 hónaposan már angolnyelvű bölcsibe járt.zseni föl is mászik! Hiszen soha nem aludt még 3 óránál többet egyfolytában és két egyforma napirendjű napja még nem volt.

kispotzak 2013.09.11. 14:39:46

@Frick László Emlékzenekar: Ja, biztos azt általad jellemzett gyerek is. Meg az összes többi gyerek, kivéve azt, akiket módszeresen félhülyére vernek, ha csak megmoccan. Gyereket még közelről nem láttál, de agyament előítéleteid már vannak, gratula.
süti beállítások módosítása