Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A sárga tengeralattjáró

2012.04.24. 08:11 felhasznalo

Minden gyerek imádja a kuckókat és az emeletes ágyakat, ez alól - azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem -, kivétel nincs! De a legnagyobb kánaán az, ha ez a kettő egyszerre van meg a gyerekszobában. És ha már a Beatles szerint úgyis mind egy sárga tengeralattjáróban élünk, hát akkor...

Akkor íme egy hatalmas, sárga tengeralattjáró, amivel mindenkinek a kedvére tehetünk - a Beatles-nek és a kölköknek is. Vigyázat, icipici gyerekszobába azért nem ajánlanám. De azért hulla nagy sem kell hozzá, mert ez a dobozszerű alkalmatosság multifunkci. Van benne kuckósított ágy, kellő mennyiségű pakolóhellyel a mesekönyveknek és egyéb kincseknek. A másik oldalán rejtőzik egy kihúzható íróasztal és egy nem túl méretes, de azért használható szekrény. És a vendégágy problémát vagy a tesó elhelyezését is egy tollvonással megoldhatjuk vele: odafent a tetőn rejtőzik még egy alvóhely. Király? Az!

Forrás: Du Cote De Che Vous

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek alvás asztal ágy szekrény gyerekszoba csecsebecse emeleteságy kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr664465754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása