Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A sztárok szemével

2012.05.11. 08:23 felhasznalo

Jön a nyár, jön a napsütés, és én bizony annak a híve vagyok egy zöldszemű kölök szülőjeként, hogy jobb, ha van kéznél egy olyan napszemüveg, amit a gyerek fejére tehetek és mégsem teszi tönkre két perc alatt. Valamint valóban megvédi a szemét, nemcsak a móka kedvéért nyomatják rá a matricát.

Ha pedig a napszemüveg még egy-egy igazi sztár vagy híresség jellegzetességével is rendelkezik, az már tényleg csak hab a tortán. Jackie Kennedy eleganciája, Lennon kerek extravanganciája, de a többi keret is egytől-egyig egész biztosan jól fog állni a kicsiknek. A keretek nemcsak jó minőségűek, de biztonságosak is, így akkor sem kell félni, ha netán zakózik egyet a kölök. Nekem a fentebb emlegetett Jackie a kedvencem. És Nektek?

Forrás: Sons + Daughters

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek egészség nyár kollekció gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr694475432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása