Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Virágözönben

2012.05.15. 14:49 felhasznalo

Virágözönben várja a nyarat Anne Kurris, belga tervezőnő, aki eredetileg grafikusként dolgozott többek között Jean-Paul Gaultier, Dries van Noten és a Flamand Opera számára, onnan nyergelt át a gyerekruhák világába. A kollekció maga erősen merített a virágok seregéből - nemcsak a minták miatt, de a színek vibráló kavalkádja okán is.

Fantasztikus, vidám párosítások, a szabásvonalak emellett sok esetben nem is különösebben bonyolultak - bár az a horgolt virágrátét engem teljesen ámulatba ejtett -, igazán frissítő hatással vannak a szemre-lélekre. És nyilván a testre is, hiszen az alapanyagok egytől-egyig természetesek, a méretezés pedig 0-18 éves korig nyúlik.

Forrás: Anne Kurris

Szólj hozzá!

Címkék: design tavasz gyerek ruha nyár kollekció csecsebecse gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr554508754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása