Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ragaszd le a szőnyeget még ma éjjel!

2012.05.16. 08:48 felhasznalo

De gyorsan! Vegyetek egy rakás maszkolószalagot, és uccu, essetek neki a nappalinak! Keresztül szőnyegen, pamlagon és dohányzóasztalon, könyvespolcon és egyéb tereptárgyakon: építsetek a ragasztószalaggal autópályát a kölöknek! Fix, hogy reggel hatalmas örömrivalgás fogadja majd a művet, ahogy az is, hogy ha esős-hűvös az idő, akkor sem fog nyűglődni, hogy demenjünkmárajátszórale!

Forrás: Help Me Grow

2 komment

Címkék: játék gyerek szülő kreativ jármű idea fiú sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr364515319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Opel P1 · http://www.pbcomputer.hu/ 2012.05.18. 17:05:51

aha, aztán pár nap múlva nézd majd meg a bútort, ha addig rajta hagytad a maszkolót...

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2012.05.18. 21:49:38

@Opel P1: nálam októberben volt felújítás, és a porvédelmi fóliákat részben ilyen maszkolószalaggal tettem fel az összes bútorra. Három hét után szedtem le őket: egyiken sem hagyott nyomott. Fontos, hogy a konkrétan festéshez való, frissen színezett falfelületre is alkalmazható cuccot kell venni, nem mást.
süti beállítások módosítása