Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nyald meg a Nike-t!

2012.05.18. 08:32 zaphodbb

A nyalókát minden gyerek szereti, ez is egy olyan elengedhetetlen tartozéka a gyerekkornak, mint például a vattacukor. Felnőtt fejjel visszanézve nem mindig értjük, hogy mi is volt pontosan annyira nagyon jó benne, de kedves emlékként él bennünk.

Megreformálva a nyalókákat, hogy ne csak a kakasos és a szivárvány színekben pompázó pálcika jusson nekünk, sőt, akár felnőttként se legyen ciki nyalókázni, itt vannak a logó nyalókák. Mert mennyivel menőbb egy Nike vagy egy McDonald's emblémát nyalogatni, ugye.

Persze ez a fotósorozat igazából nem ezért készült, mélyebb értelme van és társadalmi tükröt is hivatott mutatni, de ennek nem megyünk a mélyére, maradjunk a felszínen és a gyermekkorra emlékezve nyaljunk egyet az Apple logón.

Forrás: Massimo Gammacurta Photography

1 komment

Címkék: fotó művészet üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr124522984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2012.05.20. 18:41:49

Au, az AND1 és a Ferrari picikét fájdalmas...
süti beállítások módosítása