Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szabad-e nyomtatni?

2012.05.24. 09:45 felhasznalo

Van egy oldal, ahol a gyerekek állnak mindenek felett - olyannyira, hogy az oldalon látható papírjátékok és kiegészítők tervezője egy fityinget sem kér a termékeiért, mind ingyenesen letölthetők. És igen, szabad nyomtatni! És mi minden van itt: öltöztetős papírtölcsér babák, robotos szettek, ABC-s poszterek, játékok, kirakósok, kifestők, szülinapi bulihoz szükséges kiegészítők!

Mindez fantasztikus kivitelezésben - egyik szebb, mint a másik! Frissek, modernek, jó rájuk nézni. Érdemes ellátogatni az oldalra és átbogarászni, elmenteni könyvjelzőben, követni a Facebookon.

Forrás: Mr. Printables

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő internet gyerek parti praktikus dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr894543180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása