Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Műanyagváz az élőszöveten

2012.06.01. 09:20 felhasznalo

Kissé terminátoros alkalmatosság következik, amit minden valamirevaló homoktúró gyerek imád majd, hiszen jelentősen megnöveli a kölök túrási hatékonyságát akár a játszón, akár a kerti homokozóban, akár a tengerparton töltött vakáció alatt. Tulajdonképpen nem más ez, mint egy kézre húzható markoló-kotró-exkavátor fej, amivel a gyerek nagyobb mennyiségben szedheti ki a cuccost, mint a kislapáttal. Persze, télen, a hóban is használható, mennyivel gyorsabban épülhet fel így a hóerőd, a hóember vagy az iglu.

Lehet, hogy nem is annyira terminátoros, most, hogy elnézem, inkább Ripley hadnagy vagy a zioni felkelők gépeire emlékeztet...

Forrás: HandTrux Toys

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek játszótér úton fiú

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr34558649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása