Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Partiszervíz 8. - Ha a gyerek Harry Potter-mániás

2012.06.07. 08:39 felhasznalo

Nálunk a kölök épp most nőtt ki belőle - hazudok, nem nőtt ki, csak két hónapja a Gyűrűk Urával váltotta fel -, de talán jól jönnek a most látható ötletek azon szülőtársaimnak, akik már álmukból felkeltve is kenik-vágják, hogy melyik varázsige mire való, és fejből levezetik a Black-família családfáját. Ugyanis olyan szülinapi partit rendezhetnek a Potter rajongó kölöknek, amit az bizonyára sosem felejt majd el.

A Spaghetti Arms blogon találtam ezt az elképesztő ötletességgel kivitelezett és minden ízében a regénysorozatot megidéző zsúrt, amin a dekoráció is tökéletesen hozza a regény hangulatát, de emellett nem hiányoznak a Roxfortban felszolgált lakomák különleges étkei sem. És naná, hogy a partiról nem hiányozhattak a baglyok sem, akár lufi, akár egy igazi kis madár formájában.

Forrás: Spaghetti Arms

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek ünnep parti kreativ idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr44569582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása