Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Táska, ami rajzlap

2012.06.08. 14:32 felhasznalo

Volt már a blogon olyan termék, ami egyszerre célozta meg a szülőt és a gyereket - csak gondoljatok erre a táskára -, és ismét találtam egy ilyen alkalmatosságot. A Ma petite tache táskái ugyanis pontosan ezt tudják, azzal a kiegészítéssel, hogy még a szülői büszkeséget és a női hiúságot is célba veszik. Mert táskáikat ugyan elsősorban a mamák hordják, ám a kölkök díszítik fel a speciális rajzszerszámokkal. Ezekre a művekre a szülő pedig büszke, de még mennyire az.

És mivel a táskáról később a mű mosással eltávolítható, a női hiúság is ki lehet szolgálva, hiszen, ha a gyerekre bízzuk, akár kétnaponta újabb és újabb táskacsodával indulhatunk el otthonról. Hacsak nem akarjuk örökre az adott rajzot hordozni a táskánkon. Arról a járulékos pozitívumról nem beszélve, hogy a gyerek addig is nyugiban van, míg anya táskájának dekorálásával foglalkozik.

Forrás: Ma petite tache

Szólj hozzá!

Címkék: táska gyerek anya művészet kreativ úton dekor csecsebecse gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr24573683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása