Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zokninyulak, sorozatgyártásra felkészülni!

2012.06.12. 17:43 felhasznalo

Az egyetlen ruhadarab, amit sosem adok el a gyerekről, az a zokni. Na jó, meg a harisnya. Valahogy nem maradnak meg olyan jó állapotban, mint a többi cucca, de kidobni is nehezemre esik. Meg egy csomó olyan zoknija van, ami a szorgalmas házimanónknak köszönhetően pár nélkül marad, aztán csak árválkodik. Holott a gyerekzoknik olyan vidám kis jószágok - hát még a harisnyák: mintásak, színesek, még rájuk nézni is jól esik egy-egy borongósabb reggelen.

Nem vagyok egy nagy kéznyűvész, de a most talált zokninyulas elkészítési útmutató még számomra sem tűnik lehetetlen vállalkozásnak, és nemcsak zokniból, de harisnyából is elkészíthető. Kevéske ollóval nyiszatolás kell hozzá, némi varrogatás kézzel vagy géppel, aztán csak a díszítés van már hátra. Kattintsatok ide a lépésről-lépésre bemutatott útmutatóért, aztán lehet ráállni a sorozatgyártásra!

Forrás: Lil Blue Boo

1 komment

Címkék: játék gyerek szülő kreativ idea recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr554577811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.06.12. 23:36:47

Mindenhonnan zokniállatok ömlenek. Egyébként tényleg nagyon cukik, lehet, hogy egyszer én is rászánom magam...
süti beállítások módosítása