Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fogmosópohár helyett

2012.06.14. 14:32 felhasznalo

Elég egy fogkefe. Én egyébként sem vagyok nagyon pohárpárti, maximum arra használom, hogy két fogmosás közben abban várakozik a fogkefém. Ha meg öblíteni kell, akkor ott a kezem, amibe beleeresztem a vizet, vagy egyszerűen csak a csaphoz hajolok. Persze, a jó példa ragadós, naná, hogy a gyerek sem használ poharat. Ami esetében már cinkesebb, mert naná, hogy szanaszét bírja fröcskölni.

Ezen ugyan nem segít az Amron Oral reddot-díjas fogkeféje, a Rinser, de akkor is jó buli lenne, ha ezt kéne napjában többször a kezünkbe kapkodni. Hogy aztán fogmosás után, mikor a kefét öblítjük le a víz alatt, egyúttal szökőkutat is csinálhassunk. Nemcsak szájöblítés céljára. Ha már lúd, legyen kövér!

fogkefeszokokut.jpg

Forrás: Amron Oral

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: design játék gyerek kreativ fürdés idea fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr64588114

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Hideg cselszövése - részlet 2012.06.18. 07:16:09

Hangos meserészlet az írónő előadásában. Szólj hozzá, mond el véleményed! Részlet "A Hideg cselszövése" című mesekönyvből az írónő előad&

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása