Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Feltérképezett gyerekruhák

2012.06.15. 08:46 felhasznalo

Elisabeth Lecourt londoni tervező egészen különleges alapanyagból állított elő gyerekruhákat egy projekt keretében: térképeket használt fel. A végeredmény igazán egyedi és még a gyereket is leköthetné, ha ráadnánk, mondjuk egy hosszabb út közben - akár navigálhatna is a megfelelő öltözék segítségével. Micsoda reggelek lehetnének, amikor azt mondjuk a kölöknek: Kislányom, kapd már magadra a Dunántúlt, úgyis odamegyünk!

A baj csak az, hogy számomra nem derült ki, vajon a ruhák papíralapú vagy textilre nyomtatott térképekből készültek. Így azt nem tudom megmondani, hogy csak dekorációnak megfelelők, vagy tényleg beleburkolhatjuk a gyereket.

lecourt6.jpg

lecourt1.jpg

lecourt2.jpg

lecourt3.jpg

lecourt4.jpg

lecourt5.jpg

Forrás: Elisabeth Lecourt

2 komment · 1 trackback

Címkék: design gyerek ruha lány művészet kollekció gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1004589710

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Hideg cselszövése - részlet 2012.06.18. 07:16:08

Hangos meserészlet az írónő előadásában. Szólj hozzá, mond el véleményed! Részlet "A Hideg cselszövése" című mesekönyvből az írónő előad&

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.06.15. 17:32:50

Úgy néz ki, mintha papírhajtogatás lenne, a kertészruháról még talán el tudnám képzelni, hogy textil, de egy textil gyerekruha nem így néz ki kiterítve, ez nagyon sík ahhoz. De ez csak a képek alapján :).

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.06.21. 09:55:39

@groni: Én is hajlok erre a verzióra. Hacsak nem valamiféle keményebb textilféle...
süti beállítások módosítása