Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tündérek, támadás!

2012.06.18. 08:33 felhasznalo

Ismeritek azt a jelenséget, mikor a gyerek fogja a villát, és unottan túrja maga előtt a sok idővel-energiával feltálalt ételt? Én ismerem, és gyanítom, hogy nem vagyok egyedül. Ez még alapból nem is cseszi fel az agyam, de az már igen, mikor megkérdem, hogy mi a baja a kajával és közli a büdöskölke, hogy uncsi! Na, akkor most tehet róla a kedves szülő, hogy ne legyen "uncsi".

Mert kíváncsi vagyok, melyik lánygyerek nevezné annak az étkezést, ha a következő evőeszköz szettel támadná be a szülő. A Constructive Eating Garden Utensil készlete ugyanis csajosan durvarózsaszín, zöld, kissé kockásított indákkal és a nyélre simuló tündérekkel. Ráadásul az evőeszközök feje kevéssé emlékeztet kanálra-késre-villára, sokkal inkább holmi kerti szerszámokra, amikkel bele lehet ásni a krumplipürébe, lehet elgereblyézni a borsót és szép simára simítani a pörköltet. Nyilván nem tuti, hogy beválik a száját húzó gyerek ellen, de sosem lehet tudni, egy próbát megér: tessék játékosságot csempészni az étkezésekbe!

gardenutensil2.jpg

gardenutensil3.jpg

gardenutensil4.jpg

gardenutensil5.jpg

Forrás: Constructive Eatings

Szólj hozzá!

Címkék: játék kiegészítő gyerek konyha lány étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr774590745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása