Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Matty bemutatkozik!

2012.06.25. 14:00 felhasznalo

Új vendégbloggert üdvözölhettek sorainkban, ő Matty, aki eredetileg olvasója volt a blognak, majd a Facebookos csoportban aktív rajongóként is mindig elmondta a véleményét. Mostantól időről-időre, ahogy ideje, kedve és ereje engedi, ő is jelentkezik majd posztokkal. Fogadjátok sok szeretettel bemutatkozó sorait:

"Harmincöt éves vagyok, de még eléggé friss apuka. Gyakorló mozgássérültként elég sok időt töltök a világhálót böngészve, nem ritkán a véleményemet is kifejtem.

Az ízlésem a férfiasan praktikus felé mutat, de nem vetem meg a játékosat, kreatívat. A giccs, a pompa nem hoz lázba. Ezzel szemben órákig el tudom nézegetni az igényes gépezeteket, szerkezeteket, bigyókat, kütyüket és mindenfajta mechanikus dolgokat.

Mivel a kézügyességem gyenge kezdés után erős visszaesést mutat, nagyra értékelem azokat, akiknek mindez megadatott, és nem félnek használni. Nem alkotok semmi kézzelfoghatót, de szívesen írok róla.

Matty"

És akkor hamarosan következik Matty első önálló posztja is!

Szólj hozzá!

Címkék: bemutató üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr854609403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása