Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játszva tanulni

2012.06.27. 15:02 szuperapu

Nem hiszem hogy nyelvet tanulni játszva is lehet, de tény hogy minél előbb kezdjük annál hatékonyabb. Viszont a világ népesedési tendenciáit tekintve lehet, hogy a keleti nyelvek irányába kellene ezt a kezdést terelni. Az amerikai A/O (Allied Operations) célja persze inkább a már asszimilálódott koreai migránsok gyerekneveléséhez illetve hagyományőrzéséhez nyújtott segédletet volt.

A Korable egy egyszerű játék, négy fakockán a koreai ábécé betűi vannak, és ezek kombinálásával mintegy 150 szót lehet kirakni beleértve a számokat, a hét napjait, ételeket, testrészeket, és így tovább. Nem segíti a kiejtést és a nyelvtant sem tudjuk így elsajátítani, de első, ismerkedő lépésnek több mint szórakoztató.

korable3.jpg

korable1.jpg

korable2.jpg

Forrás: Korable Shop

1 komment

Címkék: játék gyerek szülő kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr574614823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.06.28. 17:54:12

Játszva tanulni igenis lehet, de gyerek kell hozzá, mert felnőtt fejjel már nem megy olyan könnyen.
süti beállítások módosítása