Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csillagfényes éjjel az erdőben

2012.07.06. 14:31 felhasznalo

Csillagok, vadak, fák, medvék, mókusok, rókák - csak néhány jellemzőt soroltam fel a H&M Home kollekciójának nyári-őszi repertoárjából, amiben számtalan textíliát, kiegészítőt - sőt még tárolót és ölelgetni való játékot is - találni. Szerintem igazán helyes darabok lettek ezek, a kislányos vonal mondjuk személy szerint engem most nem varázsolt el annyira, de a fiúknak szánt cuccok zseniálisak. Kár, hogy itthon nem juthatunk majd hozzá, de Ausztriában, Norvégiában, az Egyesült Királyságban, Finnországban, Dániában, Svédországban, Németországban és Hollandiában bárki bepakolhatja majd valamelyiket a bevásárlókosárba.

hm1.jpg

hm6.jpg

hm7.jpg

hm8.jpg

hm2.jpg

hm3.jpg

hm4.jpg

hm5.jpg

Forrás: H&M Home

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek tárolás kollekció fiú textil gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr874632082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása