Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Partiszervíz 9. - Ha fociőrült az ünnepelt

2012.07.06. 17:54 felhasznalo

Általában a fiúknál ez elég általános, és egy EB után szinte törvényszerű még akkor is, ha amúgy netán nem ekörül forog a kölök minden gondolata. De egyes lányegyedeknél is előfordulhat, hogy bizony erősen megfertőzi a gyereket a fociőrület. Ha futballrajongó gyerekünknek akarnánk igazán egyedi szülinapi bulit szervezni, olyat, amilyet tuti, hogy élete végéig nem felejt majd el, rendezzünk neki egy focis partit! Íme néhány ötlet tálalásra és terítésre, dekorációra és játékra is. Tuti betalál, nem?

fociparti1.jpg

fociparti2.jpg

fociparti3.jpg

fociparti4.jpg

fociparti5.jpg

fociparti6.jpg

fociparti7.jpg

fociparti8.jpg

Források: Rengeteg focis partihoz való ötletet, az ujjra húzható bábokat nyomtatható formában és számtalan egyéb hasznos nyomtatnivalót itt találhattok! További ötleteket találhattok a Design Dazzle blogon is.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek ünnep parti kreativ idea sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr264632196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása