Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Életnagyságú babaház

2012.07.13. 14:45 felhasznalo

Alapvetően szeretem a babaházakat, bár van bennük valami bizarr. Talán nem is annyira magukban a házakban, mint inkább abban, hogy az ember csak úgy benyúlhat, aztán eligazgathatja a maga szája íze szerint a bentlakók életét. Viszont azt tagadhatatlan, hogy van egy sajátos hangulatuk, olyan tisztaság és rendezettség fílingjük.

Valószínűleg ezért is tetszik az a projekt, amit Heather Benning követett el azzal az elhagyatott házzal, amelyre 2005-ben talált a Saskatchewan állambeli Redvers-ben, Kanadában. A ház teljesen lerobbant állapotban várt sorsára, ami Benning tevékenykedése nélkül valószínűleg a teljes pusztulás, korhadás lett volna, ám ő jött, művészi lehetőséget látott benne, majd munkához látott. A végeredmény ez az élet nagyságú babaház lett - ami nyilván turistalátványosságnak sem utolsó. Bár bentlakó baba nem szívesen lennék benne.

benning1.jpg

benning2.jpg

benning3.jpg

benning4.jpg

benning5.jpg

benning6.jpg

benning7.jpg

benning8.jpg

benning9.jpg

benning10.jpg

Forrás: Heather Benning

Szólj hozzá!

Címkék: művészet épület babaház

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr44647860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása