Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tapéta a felszín alatt

2012.07.19. 10:46 szuperapu

Minden kedves internetező gyerek tudja - minimum a Kisherceg elolvasása óta - hogy a dolgok a metszeti rajzuk nélkül sokszor csak hibásan értelmezhetőek. A PaperBoy tapétái is e gondolat mentén születtek, legalábbis azok amik a manók által működtetett gépesített állatokat varázsolják a falra. A földhözragadtabbak kedvéért van hagyományos röntgenképes is. De ha valaki még így sem akar a felszín alá nézni van mívesen sárkányos és viccesen dínós is. Slusszpoén hogy a mintákat bútor és párnahuzatként, vagy épp lámpaernyőként is magunkévá tehetjük emelvén a szoba egységes összhatásán.

1_1.jpg

1_1.jpg

1_1.jpg

1_1.jpg

1_1.jpg

1_1.jpg

1_1.jpg

1_1.jpg

Forrás: PaperBoy

Szólj hozzá!

Címkék: tapéta gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr204665819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása