Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egyszer volt - Bauhaus pörgettyű

2012.07.26. 13:34 szuperapu

Ha nem nyaralunk, akkor egy irodában próbáljuk abszolválni a magas páratartalommal nehezített uborkaszezont. Ennek tevékenységnek a megszínesítésére szeretném ajánlani a kedves internetező gyerekek szüleinek az alábbi gyönyörűséges készséget. Ami egy egyszerű jávorfa pörgettyű, hét darab színes koronggal. De. Ez nem egy távolkeleti országban rabszolgamunkával gyártott tömegtermék, hanem egy svájci csoda, amit jelesül a weimari Bauhaus egyetemen a szín-fény-zene kapcsolatát vizsgáló Ludwig Hirschfeld Mack alkotott meg, a múlt század első felében. Persze gyerekjátéknak is tökéletes. Akár pedagógia céllal is...

csiga2.jpg

csiga1.jpg

Forrás: bltd

Szólj hozzá!

Címkék: játék egyszer volt

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr664679610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása