Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A barnahátú kismamákért

2012.08.13. 13:52 felhasznalo

Nagyhasú kismamaként az egyik legégetőbb probléma, hogy nincs többé hasra fordulás, hason alvás, hason lustálkodás! Ez engem kifejezetten frusztrált, hiszen addig ez volt a kedvenc elalvási pozícióm, ám bizonyos idő után a gyerek nehezményezte, ha rá - és a hasamra - akartam feküdni. Azóta meg többször elgondolkodtam azon, hogy oké, az alvás még hagyján, de mi van a barnulni vágyó kismamákkal, hogyan süttetik előbb rákvörösre, majd csokibarnára a hátukat hasra fekvés nélkül?

Nohát, imáim meghallgatásra találtak röpke 10 év elteltével, a Holo ugyanis egycsapásra megoldja a nagyhasúak minden hasból fakadó problémáját, szárazon és vízen, otthon és útközben egyaránt. Mindehhez nem is kell más, mint egy felfújható gumimatrac - egy hatalmas lyukkal a megfelelő helyen. Tulajdonképpen totál abszurd, totál vicces, mégis totál praktikus.

holo1.jpg

holo2.jpg

holo3.jpg

holo4.jpg

Forrás: Holo

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő anya terhesség kismama nyár nyaralás úton abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr424678241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása