Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csipeszcsapat

2012.08.14. 17:22 felhasznalo

Szeretek a szabadban teregetni, és beteges vonzalmat érzek a ruhacsipeszek iránt is. Miközben teregetek, mindig az orromra, a hajamba, a fülemre csippentem őket, egyébként meg a gyerekkel is szoktunk játszani velük. Amúgy ő is beteges vonzalommal bír irántuk, nagy szeretetében egyszer még a videólejátszóba is bepasszírozott belőlük párat - na, ebből is látszik, hogy már nem egy mai darab, DVD akkor még csak a horizonton volt, kb.

Egyik kedvenc játékunk eddig is az volt, hogy tátogós ragadozó vált hirtelen az ártatlan kis facsipeszből. De ezek után azt hiszem végleg végünk, már látom előre, hogy mi lesz a hétvégi program mifelénk: cápa- és békagyártás facsipeszből. Jaj nekem.

ruhacsipeszallatok.jpg

Forrás: Duitang.com

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek anya apa kreativ idea házimunka sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr274712216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása