Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Instagram ihlette Anagram

2012.08.15. 18:26 felhasznalo

A Twig Creative követte el azt a geget, hogy egy népszerű applikáció logóját alapul véve alkottak meg egy hamisítatlan, régimódi fajátékot. Az Anagram igazi békebeli játék - azokat az időket idézi fel, amikor digitális fényképezőgépekről és mobiltelefonokról még álmodni sem mertünk volna, és nem volt olyan gyerekjáték, ami zenélt, prüntyögött, villogott. A fenntarthatóság jegyében felhasznált alapanyagokból készült ikon-kamera a legkisebbek kezébe is odaadható nyugodt szívvel, bár meggyőződésem, hogy ettől még előszeretettel vetik majd rá magukat a család digitális gépére, a szülők mobiljaira és a tévé távkapcsolójára. Azért egy próbát megér.

Anagram-1.jpg

Forrás: Twig Creative

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek gép öko csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr434714167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása