Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ha mágnesrajongó a gyerek...

2012.08.17. 14:52 felhasznalo

Készíts neki mágnesfalat a szobájába! Jordan, az Oh Happy Day bloggere pontosan ezt tette: kisfia odavan a mágneses betűkért, így Jordan vett egy szép nagy fémlapot, némi szöget és kalapácsot, és munkához látott. Saját bevallása szerint körülbelül 10 perces melóval tette végtelenül boldoggá csemetéjét, aki azóta naphosszat pakolgatja a színes betűket ide-oda a falon.

Amellett, hogy dekorációs elemként sem utolsó egy ilyen fal a gyerekszobában, más előnyéről is be tudok számolni. A régi lakásunkban olyan vizesek voltak a falak, hogy még a celluxot és a blue tack-et is ledobta magáról, így a gyerek egyetlen kedvencét sem tudta felapplikálni a falra. (Szerencsére. Mert ugye, kéthavonta más a kedvenc.) Így aztán kapott ő is egy szép, pirosra mázolt mágnesfalat, rengeteg hűtőmágnessel, amin azóta ott virítanak az aktuális kedvencek. És bár nincsenek olyan illúzióim, hogy az idők végezetéig megúszom, hogy a fal tele legyen mindenféle poszterrel, egyelőre azok is csak ezen a felületen jelennek meg.

magnesfal1.jpg

Szóval, megéri elbíbelődni vele.

Forrás: Oh Happy Day!

Szólj hozzá!

Címkék: játék szülő anya apa praktikus kreativ fal idea gyerekszoba sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr74717224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása